Webhallen öppnar flaggskeppsbutik i Malmö

Webhallen fortsätter att växa i en imponerande takt och idag slås portarna upp till den nya butiken i ett av Malmös äldsta och största köpcentrum. Generösa öppningserbjudanden med extra spets utlovas av Anton Nilsson, marknadsansvarig på Webhallen.

Man får färdas tillbaka ända till slutet av 1800-talet för att komma till början av Mobilias historia. Det var då – närmare bestämt 1899 – som Manufakturaktiebolaget öppnade upp sin textilfabrik på Trelleborgsvägen. Mycket har hänt sedan dess. Textilindustrins död i mitten av 60-talet blev Mobilias bröd och den nedlagda fabriken förvandlades till ett av stadens första köpcentrum. Det är med andra ord ett område med anor som får agera värd åt Webhallens senaste tillskott på den skånska marknaden.

Antonnilsson

Anrik är en beskrivning, som även passar väl in på den före detta hyresgästen, JME Data. Ett mindre företag inom samma bransch, som var omtyckt och känt för sin gedigna kunskap och sitt engagemang. Anton Nilsson tror att den nya butiken kan fylla en del av det tomrum som fortfarande finns efter JME Data. Han berättar stolt att just stort engagemang och god kunskap är omdömen de ofta får höra om sin egen personal. 

– JME Data var länge det självklara valet för den datorintresserade befolkningen i Malmö och folk här pratar med respekt och andakt om dem. Våra kundenkäter indikerar att vi också ligger på en hög nivå när det kommer till kundbemötande. Samtidigt kan vi, tack vare vår storlek, erbjuda priser i en något bekvämare prisklass.

Nu för tiden är det inte bara kunder på jakt efter det nyaste tv-spelet eller en ny hårddisk som besöker Webhallen. Fler och fler blir medvetna om det breda sortimentet och de korta – oftast obefintliga – leveranstiderna.

– Det finns verkligen något för alla hemmets rum och familjemedlemmar hos oss, säger Anton. Hushållsartiklar, hemelektronik och leksaker till barnen. Få vet om det, men vi är faktiskt en av Nordens tre största återförsäljare av Lego på nätet.

I Malmö finns det redan två butiker, en på Djäknegatan och en i Triangeln. Den stundande invigningen i Mobilia föregicks dessutom av nyöppnade enheter i Göteborg (Frölunda Torg) och Helsingborg (Väla). Allt detta på mindre än fyra veckor. En kort paus tas efter Mobilia, som blir den största butiken i Skåneregionen, och Malmöborna får vänta till i mitten av november innan nästa enhet invigs i Emporia. I samma veva får även Göteborg sin fjärde butik. Denna öppnas i Sveriges, till ytan, största köpcenter Nordstan.

Att Webhallens expandering är inne i ett intensivt skede är knappast någon överdrift.

– Det stämmer, säger Anton Nilsson. Vi ligger verkligen i. Behovet av nya butiker finns. För sju år sedan fanns det bara tre stycken, nu har vi trettio. Vi letar hela tiden efter nya attraktiva lokaler och planerar att fortsätta i samma takt ett bra tag framöver.

ANNONS:
oppningserbjudande2

▶︎ Fler aktuella butikskampanjer

+ Läs mer