Framtidens köptjänst är här – börja ”urba”

Ingen gillar att stå i kö och de flesta finner det stressande. Så varför inte lägga tiden på annat och handla smartare? Med Urb-its app handlar du direkt i mobilen. Överlämningen av köpet sker var och när mottagaren vill, av personer på stan som vill tjäna extrapengar.
– Urb-it nyttjar det ekosystem av människor i rörelse och butiker som redan finns och möter konsumentens krav på service. Tjänsten knyter dem och konsumenten samman, säger Celine Fierro på Urb-it.

Det är en utmaning för många att få ihop vardagen. Allt fler tjänster utvecklas för att hjälpa oss med vardagspusslet och att spara tid. Matkassar går att beställa hem till ytterdörren, både med recept eller utan. Allt fler personer tar hjälp med städning och renovering hemma och näthandeln ökar allt mer. Att anställa en person som hämtar och lämnar på förskolan eller läser läxor med barnen är heller inte längre ovanligt. Varför skulle man inte kunna göra detta även för sina inköp?
– Urb-it utvecklades som ett svar på konsumenternas ökade krav på modern service.
Vi hjälper konsumenten att lösa olika situationer och tar hjälp av det befintliga ekosystem av människor som redan finns på språng i staden, förklarar Celine Fierro på Urb-it.

urba

Ger studenter extrajobb
I Urb-it appen kan du handla i de butiker som är anslutna till tjänsten. När köpet är genomfört, går en signal till butiken samtidigt som det plingar till i telefonen hos de så kallade “urbers” personer som är som är anslutna och certifierade att ta uppdrag.
– Det är först på plats som får uppdraget. För människor med flexibla dagar, såsom studenter, är det ett perfekt extrajobb. Som konsument kan du sedan i appen se vilken urber som har tagit ditt uppdrag och du kan följa varans väg. Du bestämmer var och när varan ska överlämnas. Dessutom är det både klimatneutralt och miljövänligt, eftersom vi redan använder oss av ett befintligt ekosystem, berättar Celine.

Kan även skicka gåvor
Det blir garanterat en glad överraskning när mottagaren får ett sms där det står att det finns en gåva som väntar. Mottagaren får sedan själv välja plats och tid då presenten överlämnas.
– Gåvofunktionen är uppskattad. Men även att kunna få hjälp med att handla gå-bort-present som du inte hunnit med att köpa eller att unna sig själv en särskild tröja man vill ha, levererad på den tid man själv väljer, är bra, säger Celine.
urbitlogo

Ger flexibilitet
För den som handlat på nätet kan utlämningsställets öppettider ställa till problem. Ofta stänger “kiosken på hörnet” samtidigt som du slutar jobbet och paketet blir liggande kvar hos utlämnaren. Med urb-it inträffar den situationen aldrig, eftersom du själv bestämmer var och när paketet lämnas.
– Med Urb-it skapar vi ännu mer flexibilitet för konsumenten. Du ska kunna handla var och när du vill och få det levererat under samma flexibla premisser. Vi lever i dag ett liv där arbete, fritid och tiden där emellan flyter samman. Det kräver att butiker blir mer anpassningsbara efter konsumenten. Med Urb-it har vi gjort det möjligt, säger Celine Fierro.

urbit2

Ladda ner Urb-it-appen – få 200 kronor att handla för

Urb-it förenklar din vardag genom att hämta beställda varor och levererar direkt till dig. Nu får du dessutom 200 kronor att handla för när du använder koden ”Metromode” och laddar hem appen HÄR!

+ Läs mer